Messutarvikkeet

T-Flex – tekstiilikankaalla päällystety tilanjakaja / seinäke / sermi alumiinikehyksissä toimistoon tai messuille. Helposti vaihdettavalle kankaalle voi painattaa valokuvia, yrityksen logon tai mainoksia.

Rajaustolppa ja rajausnauha on hyvä apu jos messuilla tarvitaan kävijöiden kulunohjausta hoitaa.

Suurkuvatulosteet – banderollit, mainosjulisteet, kangasvuotat sekä muu suurkuvatulostettu mainosmateriaali mikä on messujen yhteydessä tarpeen. Meidän tulostusleveys on 3,2m ja -pityys riippuu materiaalista.

Salkoliput / yritysliput on vakiomittaiset liput lipputankoon. Ne on suurkuvatulostimella painettu yleensä 110-120 g/m2 lippukankaalle.

Katukäyttöön sopiva ulkomainos voi olla a-teline, jousitettu mainostaulu, ulkoständi liitutaululla tai fiksu beachbanner mainosbanderolli.

Mainosteltta on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää seinien kerä tai varikkona.

Ilmatäytteinen teltta on nopeasti asennettava, suurikokoinen mainosteltta. Kuljetettaessa se mahtuu pieneen tilaan ja on kevyt. Koko pinnan voi kattaa painatuksella. Nyt on ilmatäytteiset mainokset  ja -teltat ilmatiivit – ei tarvita kompressoria!

Valolaatikot ja valotaulut osiosta löytyy erilaisiin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettuja snap-frame valokaappeja sekä tuotemerkkimainoksiin sopivia valolaatikkoja.

Kaikki nämä ja muut messutarvikkeet myy kätevästi
Comdecor OY Laki 26 12915, Tallinn,Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu