Messutarvikkeet

T-Flex – tekstiilikankaalla päällystety tilanjakaja alumiinikehyksissä toimistoon tai messuille. Helposti vaihdettavalle kankaalle voi painattaa valokuvia, yrityksen logon tai mainoksia.

Suojapleksi / pisarasuoja tiskille palvelupisteelle tai kauppaan. Varastossa kolme kokoa. Voit myöskin tilata omilla mitoilla.

Rajaustolppa on hyvä apu jos tarvitaan kulkua ja kulunohjausta hoitaa.

Katukäyttöön sopiva ulkomainos voi olla a-teline, jousitettu mainostaulu, ulkoständi liitutaululla tai fiksu beachbanner mainosbanderolli.

Salkoliput / mainosliput on vakiomittaiset liput lipputankoon. Ne on suurkuvatulostimella painettu yleensä 110-120 g/m2 lippukankaalle.

 

Mainosteltta on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää seinien kerä tai varikkona. Katso myös ilmatäytteiset teltat.

Valolaatikot ja valokaapit osiosta löytyy erilaisiin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettuja snap-frame valokaappeja sekä tuotemerkkimainoksiin sopivia valolaatikkoja.

Suurkuvatulosteet – banderollit, mainosjulisteet, kangasvuotat sekä muu suurkuvatulostettu mainosmateriaali mikä on messujen yhteydessä tarpeen. Meidän tulostusleveys on 3,2m ja -pityys riippuu materiaalista.

Kaikki nämä ja muut messutarvikkeet myy kätevästi
Comdecor OY Laki 26 12915, Tallinn,Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu